HVEM ER RIGA PARKET?

Riga Parket producerer naturlige og økologiske trægulve og interiør-elementer og tilbyder ikke kun økonomiske, men også individuelle og udsøgte løsninger. Riga Parket kan stå for hele processen, der vedrører trægulve - fra fældning af selve træet til installering af trægulvet. Dermed sikrer vi en høj kvalitet for en god pris.

Ved at forene de bedste traditioner og de nyeste teknologier, har vi opnået 15 års erfaring med at producere og installere trægulve.

Vi respekterer de synspunkter og ønsker vores kunder kommer med og derfor er kundens krav altid vores højeste prioritet.

Riga Parkets kerne – Aldis Balodis, Martins Eglitis og Janis Glezeris – er erfarne professionelle, som tilbyder kunden de bedste løsninger. Riga Parket er en af de ledende virksomheder indenfor produktion og installation af gulve i ædel træ i Letland.

Aldis Balodis sørger for alt, der er afgørende for produktionen, udarbejder og udvikler nye produkter, og involverer sig i ledelsen af de mere indviklede projekter. Aldis har en uddannelse som skovbrugs-ingeniør og har en cand. mag. i MBA. Han har fået praktisk erfaring både i Letland og i Storbritannien. Da Aldis i 1995 begyndte at producere ædletræsgulve og bygningselementer, blev der skabt grundlag for den virksomhed, Riga Parket er i dag.

Martins Eglitis arbejder med kundeservice, er ansvarlig for marketing og leder virksomheden som helhed. Martins har studeret økonomi og virksomhedsledelse. Han har bevist sig selv som en produktiv salgs- og marketing specialist i flere internationale virksomheder.

Janis Glezeris står for kundeservice og sørger for at kvalitet i arbejdet vedrørende installation af trægulve og tømrer-projekter er i top. Janis har uddannelse som møbelsnedker og for tiden studerer virksomhedsledelse. Janis har en mangeårig erfaring indenfor ledelse af byggeprojekter og restaurering.

 


 
SIA Riga Parket 06.07.2016 ir noslēdzis līgumu Nr. SKV-L- 2016/529 par atbalsta saņemšanu
ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu
pasākuma "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana",
ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds